Vorige | Volgende

Herengracht 407 bel- I AMSTERDAM, Centrum

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is onder optie

Omschrijving

Unieke kans! Wij mogen u aanbieden voor de verhuur dit schitterende kantoor gelegen aan de Herengracht nabij de Leidsestraat met uitzicht op de 7 bruggen van de Leidsegracht. De in totaal 118 m² zijn verdeeld over 4 ruimtes en zijn gelegen op de bel etage en achterhuis en de eerste verdieping en achterhuis. Door de hoge plafonds en mooie hoge ramen zijn het zeer lichte ruimtes.

Indeling:
Middels een statige stenen bordestrap bereikt u de gemeenschappelijke ingang en hal ter hoogte van de bel-etage.
Toegang tot de kamer (32,37 m²) aan de voorzijde die voorzien is van een massief houten vloer, hoge plafonds met ornamenten en over de hele breedte ramen aan de grachtzijde en aan de patio waardoor het een zeer lichte ruimte is. De kamer is voorzien van een schitterende op maat gemaakte kast. Middels een paar treden bereikt u de bijbehorende kamer van circa 19,79 m² in het achterhuis. Deze kamer is voorzien van een hoog plafond en een massief houtenvloer.

Gemeenschappelijk trap naar de eerste verdieping, toegang tot de ruime kamer die de hele breedte van het pand beslaat en is voorzien van een massief houtenvloer. Door de hoge plafonds en de drie hoge ramen aan de voorzijde is dit een schitterende lichte kamer (46,94 m²) met fantastisch uitzicht over de gracht en de bruggen van de Leidsegracht. Middels een paar treden bereikt u in het achterhuis de bijbehorende kamer van 19,28 m² die momenteel in gebruik is voor twee werkplekken.

De representatieve entree is afgewerkt met marmer en ornamenten. Via de centrale hal is de gemeenschappelijke keuken te bereiken. Hier kunt u gebruik maken van de aanwezige apparatuur en tevens uw eigen apparatuur plaatsen. In de patio zijn een dames- en een herentoilet gesitueerd.

Oppervlakte:
Bel etage: kamer aan voorzijde 32,37 m², kamer achterhuis 19,79 m²;
Eerste verdieping: kamer aan voorzijde 46,94 m², kamer achterhuis 19,28 m²;
Totaal verhuurvloer oppervlakte 118 m².

Locatie:
De kantoorruimte is gelegen op een representatieve en sfeervolle locatie op de Herengracht nabij de Leidsestraat met uitzicht over de Herengracht en de Leidsegracht. In de nabije omgeving van de kantoorruimte bevinden zich vele voorzieningen op het gebied van kunst en cultuur, winkels, cafés en restaurants.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Op loopafstand bevinden zich aan de Leidsestraat de tramhaltes van lijn 1,2 en 5 en aan Raadhuisstraat de tramhaltes van lijn 13, 14, 17.
Daarnaast bevinden zich aan de Raadhuisstraat de bushaltes voor de lijnen 170, 172, 272, 352, 354, 358, N 70. Zowel de tramlijnen als de buslijnen geven bijna allemaal een directe verbinding met het Centraal Station.

Huurprijs:
Geheel: € 3.300,- per maand. De huurprijs dient vermeerderd te worden met servicekosten.
Bel-etage: € 1.560,- per maand. De huurprijs dient vermeerderd te worden met servicekosten.
Eerste verdieping: € 2.000,- per maand. De huurprijs dient vermeerderd te worden met servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Totaal € 210,- per etage per maand.
Inbegrepen in dit voorschot zijn:
Servicekosten € 60,- per maand bestaande uit schoonmaak en onderhoud van de gemeenschappelijke ruimte waaronder keuken, hal en toiletten, glasbewassing;
Voorschot nutsvoorzieningen: € 150,- per maand.
Er vindt jaarlijks een verrekening plaats van het verbruik.

Bestemming:
Publiekrechtelijk is bestemming kantoorruimte toegestaan.

Huurbetaling:
Maandelijks, bij vooruitbetaling volgens automatische incasso opdracht ten gunste van de verhuurder.

Huurtermijn:
van 2 jaar of 3 met een aansluitende verlengingsperiode van 1 jaar.

Huuringangsdatum:
In nader overleg.

Huurprijsindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt wijziging plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Huurder dient een waarborgsom te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten.

Huurvoorwaarden:
Op basis van een standaard huurcontract kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model juli 2003), met de bijbehorende algemene bepalingen, alsmede enkele bijzondere bepalingen zoals door eigenaar aan te geven.

Bijzonderheden:
- Deel verhuur is bespreekbaar per etage ( bel etage bestaat uit kamer aan de voorzijde en kamer in het achterhuis gezamenlijk 52 m² , eerste verdieping bestaat uit een kamer aan de voorzijde en een kamer in het achterhuis gezamenlijk 66 m²).
- Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar / verhuurder van het pand.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
BTW belast
nee
Service kosten
€ 420 p/m
Conditie Service kosten
per maand

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
118 m²
Bekijk alle kenmerken
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Kim Wietses
Tel: 06-45556292
Email: kim@ameo.nl

Alle foto's

Kaart Herengracht 407 bel- I AMSTERDAM, Centrum

naar Herengracht 407 bel- I AMSTERDAM, Centrum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen