Vorige | Volgende

Haarlemmerdijk 57 AMSTERDAM, Haarlemmerbuurt

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Omschrijving

In de drukke en gezellige Haarlemmerdijk / Haarlemmerstraat winkelstraat bieden wij een geheel gerenoveerde split level winkelruimte aan. Niet voor niets is deze winkelstraat als beste "runner up" geëindigd als leukste winkelstraat van Nederland. Een grote diversiteit aan winkels, specialistisch en mainstream hebben zich hier verzameld en vormen een homogeen en gevarieerd winkelaanbod. Nieuwe en gevestigde namen, horeca in alle varianten en kwaliteiten zijn hier aanwezig.

Het nieuwe Haarlemmerplein met een markt, en nieuwe woningen en uitbreiding van de winkelstand geven nu een "kop" ("staart" zo u wilt) aan deze winkelstraat.
De winkel heeft in 2012 een compleet nieuwe pui gekregen met veel glas en een centrale entree. De eerste zone is strak, hoog en zeer licht, een uitstekende verkoopruimte van circa 40m².

Doorlopend naar de achterzijde is vanuit deze ruimte de uitbouw te bereiken waardoor de verkoopruimte met nog eens 10m² is uitgebreid. Het raam aan de achtergevel zorgt voor een goede lichtinval. Doorlopend is de opslagruimte en personeelsruimte met sanitair en pantry.

De winkelruimte is gelegen met voorgevel naar de noordzijde en is gelegen nabij de hoek met de Binnen- en Buiten Oranjestraat. Aan beide zijden zijn uiteraard winkel gelegen, voor de deur is de stoep vrij en parkeren en laden lossen kan op loopafstand aan beide zijden van de kruising.

De winkel is in het midden gelegen van de winkelstraat Haarlemmerdijk – Haarlemmerstraat.

Het betreft hier een zelfstandig pand, wat naast de winkelruimte bestaat uit 2 woningen. Het pand heeft een beschermde status als beschermd stadsgezicht. (bron: Amsterdams Monumenten Informatie Systeem). Het pand kan als "Orde 2" gekwalificeerd worden.

De locatie is uitstekend te bereiken per auto, fiets en met openbaar vervoer.

Publiekrechtelijke Bestemming, ( cq Privaatrechtelijke bestemming):
Publiekrechtelijk is de "gemengde doeleinden" (Bron : Bestemmingsplan "Haarlemmerbuurt"). Dit is een ruime bestemming welke verder nader is uitgewerkt in de toelichting en o.a. detailhandel, kantoren, openbare- en bijzondere voorzieningen en galeries omschrijft.
Horeca is uitgesloten.

Daarnaast heeft de verhuurder bepaalde voorwaarden en eisen waaraan een geschikte partij moet voldoen. Deze hangen af van de wensen van de huurder. In een persoonlijk gesprek zullen deze worden besproken en worden vastgelegd in de te sluiten huurovereenkomst.

Verdeling oppervlakte:
Kelder (opslag) : 30m² BVO
Begane grond (verkoopruimte) : 50m² BVO
Begane grond (opslag en personeelsruimte) : 10m² BVO
Totaal : 90m² BVO

Een en ander zo goed mogelijk volgens meetinstructie NEN 2580, doch verschillen zijn niet uit te sluiten.

Gebruik:
Verhuurder wil het object uitsluitend volledig verhuren als "winkelruimte" (geen horeca) en een andere passende vorm van bedrijfsruimte, waarbij er aanvullende eisen gesteld kunnen worden door verhuurder.

De achtertuin en schuur maken geen onderdeel uit van het gehuurde en mogen door huurder NIET gebruikt worden. Wel kan huurder het raam in de achtergevel openzetten.

Huurcontract:
Het laatste ROZ model, afhankelijk van het soort gebruik. Er zal aan huurder eenmalig een bedrag van € 300,- exclusief BTW in rekening worden gebracht voor het opmaken van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met verlenging voor 5 jaar

Huurprijs:
De aanvangshuurprijs bedraagt € 29.400,-- per jaar. De verhuur wordt wel belast met B.T.W.

Waarborgsom:
Verhuurder verlangt een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur. Dit kan in contanten of middels een harde bankgarantie.

Huurprijs indexering:
De huurprijs zal jaarlijks conform het gebezigde huurcontract, geïndexeerd worden met het CBS indexcijfer, voor het eerst op 1 jaar na eerste ingangsdatum huurovereenkomst.


Eigenaar behoudt zich het recht van gunning.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
90 m²
Bekijk alle kenmerken
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Kim Wietses
Tel: 06-45556292
Email: kim@ameo.nl

Alle foto's

Kaart Haarlemmerdijk 57 AMSTERDAM, Haarlemmerbuurt

naar Haarlemmerdijk 57 AMSTERDAM, Haarlemmerbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen