Vorige | Volgende

Bos en Lommerweg 85 AMSTERDAM, Bos en Lommer

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is onder optie

Omschrijving

Opvallend grote winkelruimte nabij de hoek met de Willem de Zwijgerlaan. Naast de oorspronkelijke oppervlakte van de unit zijn er uitbouwen gepleegd waardoor het geheel, verdeeld over meerdere ruimten, ruim 90m2 groot is. Grote etalage aan de voorzijde met een breed uitlopende verkoopruimte met een uitbouw en aan de achterzijde een tweetal separate ruimten, keuken en toilet. Aan de achterzijde is nog een strook tuin.

De winkel ligt aan een ventweg van de Bos en Lommerweg, per plaatse is een brede stoep en maakt het onderdeel uit van een winkelstrip richting de Admiraal de Ruyterweg. 's Lands grootste grootgrutter is in dit gedeelte gevestigd alsmede een andere supermarkt. Verder zijn er historische winkels en een KDV. Ook aan de overzijde is de winkelstand aan het veranderen, gereed voor het volgende decemnium.

De winkel heeft een frontbreedte van circa 460cm, klassieke hoogte van rond de 300cm en wordt als casco verhuurd. De nutsvoorzieningen zijn basaal en dienen door de huurder naar eigen inzicht te worden aangepast/uitgebreid. De nutsvoorzieningen komen op naam van de gebruiker.

Er is een ruime bestemming mogelijk ('gemengd 1') waaronder 'detailhandel', horeca is niet toegestaan. Wel mag het perceel voor de volle 100% bebouwd worden.

Voorkeur geniet een huurcontract voor 5 + 5 jaar waarbij de huur jaarlijks geïndexeerd wordt, huurder een zekerheid stelt ter grote van 3 maanden huur. Er zal een ROZ model huurovereenkomst gesloten worden waarbij er sprake is van 'casco huur'.

Interessante locatie waarbij de toevoegingen aan woningen (Haarlemmerweg) en de transformatie van de Markthallen het verzorgingsgebied en aantal potentiële klanten sterk zal toenemen de komende jaren. De T-splitsing met de Willem de Zwijgerlaan geven een substantiële passantenstroom.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
91 m²
In units vanaf
91 m²
Perceel
1 m²
Bekijk alle kenmerken
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Leen Cornelisse
Tel: 06-27023444
Email: leen@ameo.nl

Alle foto's

Kaart Bos en Lommerweg 85 AMSTERDAM, Bos en Lommer

naar Bos en Lommerweg 85 AMSTERDAM, Bos en Lommer
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen