Vorige | Volgende

Basisweg 45 AMSTERDAM, West

Huurprijs € 159.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

Op een schitterende zichtlocatie aan de nieuwe A5 is dit bedrijfspand met kantoren gelegen.

Via de nette entree gelegen aan de Basisweg is de bedrijfsruimte toegankelijk die momenteel in gebruik is als showroom met productieruimte. De bedrijfsruimte is voorzien van een vloeistofdichte vloer en krachtstroom. Door het gedeeltelijk glazen dak (noorden gericht) is deze ruimte zeer licht. De ruimte is momenteel ingedeeld met verschillende werkruimtes en een deel magazijn. De scheidingswanden zijn iet constructief. het magazijn is te bereiken middels een handmatige overheaddeur (h 2,51m x br. 2,37 m). Het magazijn is voorzien van een elektrische overheaddeur (h 3 m x br. 3,6 m) die naar het zijterrein/inrit ontsluit.

Aan de achterzijde van de bedrijfsruimte is het buitenterrein te bereiken via dubbele openslaande deuren.

Vanuit de hal na de entree bereikt u via de trap de eerste verdieping. Op deze verdieping zijn 10 kantoorkamers met verschillende oppervlakten gecreëerd en is er op deze verdieping een praktische, vierkante vergaderruimte. De hele verdieping is voorzien van een verlaagd plafond met geïntegreerde verlichting en rookmelders. Er is een ruime kantine voorzien van een pantry en rookruimte. Op de verdieping zijn op drie locaties toiletgroepen gesitueerd waarbij op één locatie tevens een pantry aanwezig is.

Aan de voorzijde van het pand zijn openbare parkeerplaatsen waar tegen betaling geparkeerd kan worden. Op het eigen terrein aan de achterzijde van het pand gelegen zijn circa 6-8 parkeerplaatsen.

Locatie en bereikbaarheid
De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein Sloterdijk (welke) op een zichtlocatie aan de nieuwe A5. Het terrein is goed bereikbaar met de auto alsmede met het openbaar vervoer. Het trein station "Sloterdijk" is op loopafstand gelegen. Naast d e(ring) spoorlijn zijn hier ook uiteraard diverse bus, tram en metro verbindingen. Met de komst van de nieuwe A5 is het bedrijven terrein een stuk toegankelijker geworden. De ontsluiting voor auto en vrachtverkeer is zeer goed via A10 en de N200. De Amsterdamse binnenstad (Houthavens) is op 5 minuten rijafstand.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 159.000,-- per jaar exclusief BTW.

Voorschot servicekosten
Huurder zal zelf zorg dragen voor een onderhoudscontract voor de installaties alsmede schoonmaak van de buitenzijde van het object.

Bestemming
Het betreft hier een bedrijfsruimte waarop de publiekrechtelijke bestemming 'bedrijf tot en met categorie 4.1" .

Huurbetaling
Maandelijks, bij vooruitbetaling volgens automatische incasso opdracht ten gunste van de verhuurder.

Huurtermijn
Bij voorkeur 5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 jaar.

Huurprijsindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt wijziging plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur, te vermeerderen met BTW.

BTW
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht en zal hiervoor een BTW verklaring ondertekenen.

Bijzonderheden
- Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaren / verhuurder van het pand.
- Huurder dient legitimatie, inschrijving KvK en huidige vestiging en woon- of verblijfplaats op te geven. - Verhuurder documenten vragen waaruit de financiële positie van een huurder blijkt.
- Huurder zal voor het opstellen van een ondertekende huurovereenkomst door Makelaarsgroep AMEO, een kostenvergoeding voldoen van € 325,00 exclusief BTW.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
600 m²
Opp bedrijfshal
1.400 m²
Opp terrein
470 m²
Bekijk alle kenmerken
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Leen Cornelisse
Tel: 06-27023444
Email: leen@ameo.nl

Alle foto's

Kaart Basisweg 45 AMSTERDAM, West

naar Basisweg 45 AMSTERDAM, West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen